Stil & Bolig - CSR Politik

CSR står for Corporate Social Responsibility, hvilket er en samlet betegnelse for en virksomheds arbejde med integreringen af blandt andet miljømæssige og sociale hensyn i deres forretningsaktiviteter. Ydermere omfatter det virksomhedens interaktion med andre interessenter. På dansk bliver begrebet også kaldt for virksomhedens samfundsansvar, og i 2011 blev der offentliggjort en ny politik i EU-kommissionen for dette ansvar, hvorfor det er et område, som alle virksomheder bør tage alvorligt- Det gør vi hos Stil & Bolig.

Der er ingen tvivl om, at Danmark er ét af de lande, hvor virksomhederne er langt  fremme i forhold til at tage ansvar socialt og samfundsmæssigt, hvilket vil sige, at de løbende arbejder på at skabe bæredygtighed inden for en lang række forhold. Du kan her på siden læse meget mere om, hvorfor det er vigtigt at have en CSR-politik, og se hvilke initiativer vi støtter, for bl.a. at mindske vores miljømæssige aftryk.


Som verden ser ud i dag bruger vi alt for mange af naturens ressourcer. Allerede på de første 8 måneder af året har vi brugt de ressourcer ” der er til rådighed” for hele året. I 2019 var det helt præcis den 29. juli der var dagen, hvor vi havde brugt alle ressourcerne for året.

Som webshop kan vi ikke undsige os at være med til dette forbrug, og vi har derfor valgt at støtte Miljøvenlig Pakning ordningen, både udadtil, men også som en integreret tankegang og procedure i virksomheden. Det afspejler sig bl.a. i måden vi pakker kundernes pakker, samt de materialer vi bruger til dette. Du kan finde mere information om Miljøvenlig Pakning her.