Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Stil & Bolig
CVR-nr. 26767180
Kildevældsgade 80.
2100 København Ø
Mail: kundeservice@stilogbolig.dk

Betaling

Du kan betale med følgende kort på stilogbolig.dk

 • Dankort
 • Visa
 • MobilePay
 • Visa Electron
 • VPay
 • MasterCard
 • Maestro
 • JCB
 • Diners

Vi tager ikke kortgebyrer for betalinger med kreditkort.
Beløbet for dit køb hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fragt

 • GLS pakkeshop: 39,- (under 500,-)
 • GLS pakkeshop: 29,- (over 500,-)
 • GLS Privat: 69,-
 • GLS Erhverv: 39,-

Vi leverer til hele Danmark.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, og du skal som forbruger selv betale for returfragten. Returfragt kan bestilles i vores returportal på linket her https://return.shipmondo.com/stilogbolig.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@stilogbolig.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du skal benytte vores returportal på følgende link https://return.shipmondo.com/stilogbolig

Overstiger fragtprisen den, du betaler via vores returportal, modregnes diferencen også i det beløb vi tilbagefører.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, eller er beskadiget kan det medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen eller den originale emballage er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan til enhver tid tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Du kan bestille en fragtlabel til din reklamation via vores returportal som du finder her. Fragtomkostninger i forbindelse med reklamation refunderes ikke. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig, gerne original emballage. Husk også at få en kvittering for indlevering ved afsendelse, så du kan dokumentere at den er indleveret.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig til gældende fragtfirma.

Personoplysningerne registreres hos Stil & Bolig og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Stil & Bolig er Tommy Kristoffersen.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@stilogbolig.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@stilogbolig.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.07.2021