Om os

Velkommen til StilogBolig.dk.

Hos os finder du en blanding af danske designklassikere, brugskunst, lamper, livsstilsprodukter og meget andet. Vores stil er klassisk Dansk med unikke produkter fra et stort udvalg af primært danske mærker og designere. Stil & Bolig er et online univers af boligtilbehør og brugskunst til dig, der elsker dansk design og boligindretning i den skandinaviske stil.

Vi arbejder altid på at have et stort udvalg af produkter, der følger med tidens trends. Hold øje med vores nyheder, tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev og bliv informeret og inspireret af de nyeste trends til boligindretning. Med udvalget på webshoppen er der noget for enhver smag, og vi håber, at du vil blive inspireret til at skabe fornyelse og forandring i dit hjem.

Du kan altid finde inspiration til begivenheder og højtider som jul, barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdagsgaver mm. I vores mange kategorier. Vi har designermøbler, lamper og brugskunst for enhver smag, og vores udvalg af møbler og boligtilbehør følger altid tidens trends.

Brands

Hos Stil & Bolig har vi et bredt sortiment og har en bred vifte af leverandører. Du kan se alle vores brands her.
Hvis du har ønsker til nye brands til webshoppen, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt Os

•    Du kan kontakte os på tlf.: 3124 0800
•    Telefon åbningstid mandag - fredag fra kl. 09.00 15.00
•    Kontakt os på mail: kundeservice@stilogbolig.dk 
•    Vi besvarer mails indenfor 24 timer.
•    Benyt vores kontaktformular her.